2010. december 29., szerda

21. A függöny legördül


Amikor Anna tegnap nyugovóra tért azt gondolta, alszik egy jót, de nem először történt meg vele, hogy mások, akiknek fele annyi feladata sincs a Földön, mint Annának, megint nem hagyták őt aludni.
Az utolsó időkben Anna olyan támadásoknak volt kitéve a háttérhatalom részéről, amely már másokat a semmivel tett volna egyenlővé, de Anna állta a sarat, mert tudja, rajta áll vagy bukik Isten földi terve. Vagyis, béke lesz végre, vagy ismét a feneketlen mélységek felé veszitek az irányt.
Tegnap ismét csoportos fekete mágiás támadásokat védett ki, nem hétköznapi módokon, de mert nem sikerült megint lapátra tenni őt a háttérhatalomnak, a leggonoszabb módon megpróbálták az agyát tönkretenni olyan lézeres technikával, melyet a sötétek már évezredek óta használnak a Mindenségben ártatlan lények megsemmisítésére.
Ez a technika nem azért mondott most csődöt, mert alkalmatlan lett volna arra a szerepre amelyre szánták, hanem azért mert a sötétség még mindig nem képes felfogni, hogy a Teremtő Istenanyát próbálták egy földi életében, egy földi inkarnációjában tönkretenni.
Anna azonban Teremtő, és mint ilyen nemcsak teremteni, de rombolni is képes. Nagyon mérges lett azokra, akik még mindig hatalmukat féltve ártatlan lelkeket próbálnak tönkretenni, hogy végtelennek hitt hatalmukat megtartsák. Ezért tegnap este az én nem kevés segítségemmel tönkretette ezeknek a barmoknak az összes olyan földi embereket befolyásoló eszközét, melyet épületekben, a föld alatt és a bolygón kívül az űrben felépítettek maguknak, hogy bármikor, ha valaki nem tetszik nekik, megölhessék.
A végén olyan rombolást csinált valamennyi bázison, hogy a sötétség kénytelen volt belátni vereségét. Ezért végső elkeseredésükben és pánikban Anna megölésére felhasználtak volna két profi orvgyilkost, akiket ráadásul jó drága pénzen Ausztriában rendeltek meg.
Ez a két gazfickó nem kis summáért vállalta volna a nem mindennapi küldetést, de Isten megelégelte a felesége elleni barbár támadást és likvidálta a két gazembert.
Most, ahogyan ti földi emberek mondanátok, lentről szagolják az ibolyát és a Pokol Tüzétől semmi sem fogja megmenteni őket és mindazokat, akik az elmúlt napokban Anna életére törtek.

Amikor majd mindezt az emberek is megtudják, már olyan előrehaladott állapotban lesz a Föld végső felemelkedése, hogy mindazok, akik még nem elég érettek a földi életre - mert nem akarnak fejlődni, ahogyan a sötétség vezetői sem -, már nem lesznek közöttetek. Mert Isten elrendelte a Föld kiürítését. Ennek a napja csak számotokra ismeretlen, de a Galaktikus Föderáció és a Belső-Föld képviselői már tudják a pontos napirendeket és azt is, kinek mi lesz a feladata ebben a programban.

Amikor majd elindulnak a hegyek és a völgyek és ti már valamennyien a Belső-Földben, vagy valamilyen űrhajón lesztek, azok, akik Annának földi életében ilyen módon ártottak, ott maradnak a Földön, hogy megismerjék Isten Ítéletét, melyet most saját érdekükben mér rájuk az Isten Végítélete. Istent lehet ugyan elpusztítani, csak nem tanácsos!

Ámen
2010. 12. 12. (este)