2010. december 29., szerda

20. A Föld és a földi élet játszmái


Amikor Isten megteremtett engem, mint bolygót, a Napot - akit Anna mostanában már nem Héliosznak, hanem időnként Ámon Rének nevez - kérte fel a közvetítő szerepre. Ez annyit jelent, őt kérte meg teremtsen neki egy gyönyörűséges bolygót, ahol égi asszonyával földi testben inkarnálódva élheti a teremtmények boldog felhőtlen életét.
Csakhogy erre a bolygóra telepítette később azokat a lényeket is, akiket ti széthiek néven fogtok megismerni, ha Anna és médium társa könyve megjelenik majd a Földön.
A széthiek önző és kegyetlen barbár faja akkor már számos és számtalan világot lepusztított, de Isten szeretete nem engedte meg, hogy asszonya kiirtsa, vagy megváltoztassa ezt a fajt, bár akkor már rengeteg problémát okoztak ebben a galaktikában is.
Annyi azonban történt, hogy kísérletképpen összevegyítették őket, az Istenanya által teremtett földi fajjal, akiknek utolsó maradékai lettek aztán a magyarok.
Bár az ő régi történelmük szintén tele volt sok gazsággal, a mai időre valóban megszelídültek és már nem értik, miért utálják őket a többiek, akik még mindig tiszta széthi teremtmények csak senki nem mondta ezt meg nekik.

Amikor Anna Istennel végleg szakított, vagy Ő vele, akkor bár szemrehányást tett Istenének a züllése miatt, de az, hogy ne kelljen többé vitatkoznia feleségével, a porba sújtotta őt, vagyis röviden száműzte a Földre.

Ezek után az én szerepem megváltozott. Isten akaratát teljesítve és beteljesítve borzalmas pusztulások felé kellett vezetnem benneteket. Tetszett, vagy nem ez nekem, senki meg nem kérdezte tőlem. Még Anna sem tehette, hiszen teljesen megszűnt az emlékezete arról, ki is ő valójában?
Nemcsak erre a bolygóra kellett inkarnálódnia, hanem más rendszerekbe is. A róla szóló könyvben majd megtaláljátok ezeket a nem mindennapi életeket. Ha másra nem, arra jó lesz nektek, hogy megértsétek Anna szenvedéseit, amellyel megváltott benneteket egy még sötétebb létezéstől. Isten nemcsak Annát büntette oktalanul ezután, hanem benneteket és engem is.
Anna tehát nemcsak benneteket váltott meg a további borzalmaktól, hanem én a Földetek is sok hálával tartozom neki mindazért, amit értem tett földi asszonyként.
Ezért érthetetlen számomra, miért próbálják őt még mindig, már nemcsak asztrál síkon, hanem fizikai síkon is megölni azok, akik egy nem létező Istent imádnak.
Nemcsak a saját, de családjuk büntetését is előkészítik ezek az ostoba gazemberek. Tudniuk kell azonban, amit tenni szándékoznak, az nem fog megtörténni, mert előbb halnak ők meg Isten által, mint hogy kezet emelhessenek Isten legféltettebb és legszeretettebb asszonyára.

Ámen
2010. 12. 12. (hajnal)