2010. december 29., szerda

14. A spirituális család


Amikor Anna a Földre jött nemcsak az lett a feladata, amiért tulajdonképpen a Földre született, hanem saját karmikus tartozásait is, melyeket földi életeiben gyűjtött össze, törölje.
Hogy ez sikerült, annak köszönhető, már öreg lélekként tudta, hogyan orvosolja azokat a bajokat, melyeket korábbi életeiben vétekként elkövetett.

Milyen tarozásai voltak Annának a sok tízezer év alatt, amit bűnként elkövetett?
Volt egy negatív élete, amikor féltékenységében megölt valakit. A felesége csalta és ő nem tudta elengedni azt az asszonyt, akit nagyon - de nagyon szeretett.
Anna oly sok életében tanulta meg az elengedést, így ez már nem volt probléma a számára.
Mindig szeretett nagy lábon élni, de ebben az életében csak a legszükségesebb dolgokra vágyott. Így tudta törölni adósságait. Már nem fontos neki semmi olyan, ami az életben a luxust jelenti. Nem használ drága holmikat és ékszert, bár sokat kapott a férjétől - annak szeretete jeléül -, nem használja őket, csak kimondottan rendkívüli alkalmakkor.
Nincs nagy háza, drága autója, csak a legszükségesebb dolgokkal veszi körbe magát.
Van viszont gyönyörű kertje, amit sok fáradsággal és munkával teremtett meg maga és mások gyönyörűségére.
Nem használ drága ékszereket, illatszereket, és a lánya lett a fodrásza. Nem jár kozmetikushoz, mert inkább virágokat vesz a kertjébe, ha van egy kis költőpénze.
Viszont rendkívül tiszta önmagára, reggel este fürdik, nyáron még napközben is, ha a kertjében a nagy melegtől verejtékezik.
Imádja a macskáit, akik végtelenül szeretik gondoskodása miatt.
Szereti a madarakat, értékes énekesmadarakat éppen úgy, ahogyan verebeit és vadgalambjait.
Annának van egy kis földje, minden évben kapott eddig néhány zsák gabonát, amit nem adott el, hanem télen megetette a madaraival.
Nem tart nagy lakomákat maguknak, férjével viszonylag szerényen élnek, de ha vendég jön hozzá - legyen az bárki -, úgy vendégeli meg, mintha maga a király jönne hozzá vendégségbe.
Ami a kertjében terem mindig megossza másokkal, nem viszi piacra eladni.
Az okoz örömet neki, ha másokon segíteni tud.
Bár sok spirituális ismeretre tett szert az elmúlt húsz évben és az sok pénzébe került, nem fogad el pénzt a gyógyításért, pedig sokat és eredményesen gyógyít már energiák és Rafael arkangyal segítségével.

Amikor megismertem őt, mert megkeresett engem, nem volt nagyképű, végtelen tisztelettel és alázattal ismerte el fensőbbségemet, pedig már régen tudta magáról azt, hogy kicsoda. Annyi koronája van, melyeket spirituális szolgálataiért Istentől kapott, hogy a számát sem tudja, de mi igen. És most nyissátok ki a füleiteket, mert nem fogom egyenként felsorolni, hiszen írásaikban ez megtalálható, Annának 666, igen most lepődött meg ő maga is, hogy az ördög számával azonos mennyiségű koronája lenne, ha nem kapta volna meg tőlünk az utolsót, vagyis a Mindenség Gyémánt koronáját, mely a legnagyobb totális hatalomra juttatta őt magát.

Most pedig elmesélem, mert ezt már nem írták le Istennel a könyveikben, mindez hogyan történt?

Anna egy szép napfényes vasárnap délután a kertjében napozott és élvezte a késő őszi csodálatos időt. Eszébe jutott, mert azon a napon először jött ki a házából - hiszen a családnak készített egész délelőtt ebédet - még nem teremtett Héliosznak, vagyis a Napnak virágokat, igen virágokat. Akkor kivetítette magát asztrál síkra Szanandával - ahogy ő férfi Istenét nevezi nem túl régen. Megteremtette hát a gyönyörű sárga rózsákat egy hatalmas rózsakvarc vázába, amit szintén ő maga teremtett, nagyon sok évvel ezelőtt. Azóta pedig rendszeresen kedveskedik Héliosznak ezzel. Ilyenkor sohasem felejti el üdvözölni a Naprendszer bolygóit, akiket már személyesen is ismer, hiszen sokszor találkoztak itt, különböző alkalmakkor, például olyan esetben is, amikor a Naprendszer koronákkal tisztelte meg őt szolgálatai fejében. Ez a gazdagság azonban sohasem tette őt kevéllyé, csak elkötelezettebbé a Világot érintő fontos kérdésekben.

De hogy visszatérjek erre a délutánra, Anna megteremtette a virágokat és szokása szerint gyorsan távozni akart, amikor Héliosz azt mondta neki:
-          Ne siess el, szeretnék neked mondani valamit!
Akkor megjelentek asztrál síkon az összes többi bolygók kivetülései, emberi alakban, ahogyan Egyiptom idejében is történt a Földön, köszöntötték őt valamennyien és Anna is őket nagy-nagy örömmel.
Most Hélioszon volt a sor, hogy elmondja, amit mondani készült.
Bocsánatot kért Annától egy régi megjegyzéséért, amikor azt találta mondani neki, hogy Anna a Mindenség leggonoszabb szellemével létesített szerelmi kapcsolatot. Anna azonban így felelt akkor Héliosznak:
-          Lehet, hogy valóban ő a leggonoszabb, de én akkor is szeretem őt, mert látom, igenis van benne szeretet, és ez a szeretet még ha csak irántam érzi most, egyszer eljuttatja majd oda, hogy másokat, a teremtményeit is szeretni tudja. Ti pedig szeressétek őt, ha azt akarjátok, hogy ő is szeressen benneteket!
Héliosznak nem nagyon tetszett a kioktatás. Sok idő múlt el azóta és nem felejtette el, amit Anna akkor neki halálosan komolyan mondott. És lássatok csodát, azóta Anna igazsága beteljesült, mert rendszeresen beszélgetnek Istennel a földi dolgokról, Annáról rengeteget, aki persze mindezt nem tudta. Viszont azt igen, hogy nagyobb szeretettel és tisztelettel viseltetnek iránta már a Forrás arkangyalai is és mindazok, akik látták Istenük lezüllését és semmit sem tettek ellene, mert féltették saját hatalmukat és nem kívántak a Teremtő Istennel konfrontálódni.

Amikor mindez elhangzott - Héliosz Isten jóváhagyásával és tudtával - Annának ajándékozta a legnagyobb hatalmat jelentő Mindenség Gyémánt koronáját, aminek persze nagyon örült. De a következő történt ezután.
Odajött hozzám megköszönte, hogy földi életeinek színterét tőlem kapta meg - mintha ez az én érdemem lett volna -, aztán lehajolt és a legnagyobb meglepetésemre megcsókolta a lábaimat.
Én szabadkozni kezdtem, de ő azt mondta nekem:
-          Te segítettél minden földi életemben, te adtad nekem a fizikai testemet és te fogtad a kezemet mindenkor, amikor a Földön éltem.
Azután odament Istenhez, megcsókolta a száját, a két kezét és a lábai elé borult, megcsókolva azokat. Azt mondta neki a mi füleink hallatára:
-          Köszönöm, hogy szeretsz engem. Köszönöm, hogy hallgattál rám és köszönöm neked, hogy változni akarsz. Azt akarom, boldog szeretetteljes Isten legyél, aki szereti égi családját is és nagyon szereti a teremtményeit.
Aztán csendesen, ahogy jött, leszállt a Földre napozni, mint akivel semmi olyan nagy dolog nem történt, ami megváltoztatta a Világmindenséget.
Pedig a valóságban ez a legnagyobb dolog történt vele és velünk is. Nem beszélve Istenről, aki átadta neki a Világ irányítását.

Anna másnap azt mondta Istennek:
-          Köszönöm neked a végtelen bizalmat. Én nem akarok úgy szolgálni, hogy Téged kiiktatlak minden hatalomból. Ezután is közösen beszélünk meg mindent. De amíg beteg vagy és meg nem gyógyulsz, minden döntés teljes felelőssége az enyém. Tehát, ha nem a kedved szerint döntök, azt is el kell fogadnod. Amikor teljesen egészséges leszel már, akkor visszaadom a hatalom rád eső részét és azután együtt, kölcsönös szeretetben és megértésben fogunk uralkodni majd a Világon.

Néhány nappal ezután Anna a következő javaslattal állt elő Istennek:
-          Tudod, sokat gondolkodtam magunkon és azt akarom, hogy új törvények lépjenek életbe a Mindenségben. Legyen egy olyan átmeneti törvényi keret, amelyben megállapodunk, és amikor már teljesen gyógyult leszel, új megállapodást fogunk kötni.
Isten örült ennek és hogy ti is értsétek, miről van szó, most Anna le fogja diktálni nektek a papírra vetett megállapodás szövegét, úgy ahogyan azt ő emberként megfogalmazta akkor.

Íme:

A MINDENSÉG ÚJ TÖRVÉNYEI

  1. Istennek egy legfontosabb törvénye van és ez a SZERETET!
  2. Isten férfias oldala szereti feleségét és felesége is felelősséggel szereti őt.
  3. Isten férfias oldala akarjon gyógyulni, vágyjon rá!
  4. Isten férfias oldala is meg akarja szüntetni a sötétséget a Földön és a Mindenségben is.
  5. Amíg Isten férfias oldala beteg, a Mindenség irányítása teljes felelősséggel asszonya kezébe kerül. De a Mindenség ügyeit közösen beszélik meg. A döntés joga és felelőssége az asszonyé!
  6. Amikor Isten tökéletesen gyógyult lesz, a hatalom és a felelősség mindkettőjüket megilleti. Közös megbeszélés, közös döntés, közös felelősség lesz.
  7. A hatalom Istenanya és Istenatya szolgálata a teremtmények felé és a teremtmények szolgálata Istenanya és Istenatya irányába.

Ezek a gondolatok tehát, melyek meghatározzák mindannyiunk életét abban az átmeneti időszakban, míg Istenatya egészsége tökéletesen helyre nem áll, melyben most már mindenki, kicsi és nagy teremtmény boldogan reménykedik.

Ámen
2010. 12. 08.