2010. december 23., csütörtök

8. Törvények a Földön


A földi törvények csak és kizárólag a ti bolygótokra érvényesek. Azok a Világtörvények, melyek a Fényszövetségek bolygóira igazak, egyetemlegesek.
Mit is jelent ez?
Minden Világévben Isten, aki tulajdonképpen most Istenanya és Istenapa is, a Teremtés kezdetén megalkotja azokat a szabályokat, melyek minden egyes bolygóra érvényesek. Ezek a törvények sohasem kérdőjelezhetők meg a teremtmények számára, mert mi lenne akkor, ha mindenki kételkedne ezek szabályozó jellegében. Vannak persze más, kötelezettségeket és jogokat is előíró szabályok, de ezek már csak egy-egy bolygóra, vagy bolygók közösségére vonatkoznak.

Amikor Isten férfias oldala elhatározta, kísérletet kezd a sötétséggel, vagyis a szeretetnélküliséggel, akkor meg kellett, alkotnia a szeretet nélkül élők törvényeit.
Amit ti a Földön Cion bölcseinek jegyzőkönyveiként ismertek, az nem más, mint ezek a törvények.
Isten persze nem akarta, hogy mindez kitudódjon az olyan lényei számára, akiket a történelem süllyesztőjébe kívánt küldeni, ezért nemcsak letagadtatta a zsidósággal valóságos létét, hanem megparancsolta nekik, hogy azt hirdessék róla, mindez hamisítvány.
Amikor Annának a kezébe került ez az írás, tudta, mert érezte, olyan igazságokat mond el a sötétségről, melyeket azok szeretnének továbbra is eltitkolni az emberiség előtt.
Annát annyira megdöbbentette ennek az írásnak a gonoszsága, cinizmusa, hogy szemrehányást tett Istennek ezért, aki persze csöppet sem örült a kritikának. A zsidóknak nem lett volna szabad ezt az írást elkészíteni, mert fennállt a veszélye, hogy mások kezébe kerülve felismerik benne a sötétség szándékait és módszereit a hatalom megkaparintására, de elkövették ezt a hibát, vesztükre. Isten olyan dühös lett rájuk ezért, hogy Hitlerként inkarnálódva a Földre, tervet eszelt ki a megbüntetésükre, hogy aztán minden kétséget kizárjon a könyv valódiságát illetően.
De hiába gondolta a Teremtő, hogy ezek után az emberek nem fogják felismerni a zsidóság szándékait, volt még néhány példánya az írásnak, amit valaki megtalálva sokszorosított, hogy az embereket felvilágosítsa és gondolkodásra késztesse a sötétség szándékait illetően.

Amerikában azokat, akik a sötétség uszályába kerültek, olyan borzalmas kísérletekre vették rá, melyeket a fény küldöttei tártak fel az emberiség számára, és a sötét hatalom viselt dolgainak a bemutatására.
Az volt a legújabb tervük, hogy Isten számára létrehoznak egy olyan rabszolgatartó rendszert, melyben csak az emberiség töredéke maradt volna életben, hogy testileg és szellemileg kiszolgálja azt a szűk vezető réteget, amely az emberáldozatoktól kezdve a szex rabszolgaságig mindent megengedhet magának és a Földre inkarnálódó Teremtőnek.
Amikor Anna felismerte Istenében a Sátánt, azt mondta neki:
-          Úgy elaljasodtál, mint egyetlen egy embered sem a Földön. Ha te ezt megengeded magadnak, soha többé nem akarok veled létezni, inkább vessél a pokol tűzébe, minthogy egy ilyen világban éljek veled.
Isten olyan dühös lett Annára, hogy mindent megtett vele asztrál síkon, amit csak egy abberált beteg elme képes megtenni a Földön is emberi alakban.
Anna kitartása és a jó iránti elkötelezettsége végre diadalmaskodott. Isten lemondott erről a veszedelmes szándékáról, bennünket kért meg segítsünk neki, hogy másik terv szerint alakítsa ezek után az emberi életet, Anna igényei szerint.
Ezért összeült a Forrás minden vezető arkangyala, a Galaktikus Föderáció képviselete és a Naprendszer valamennyi bolygója egy közös megbeszélésre, melyen elhatároztuk a szükséges változtatásokat. Mindenki megkapta ennek a megállapodásnak a tervét s a reá rótt feladatokat.
Az én feladatom az lett benne, hogy földi változtatásokkal segítsem a Fény Erőinek hatalomra jutását, és a sötétség hatalmának a meggyengítését.
Láthatjátok, virágkorukat élik a különböző spirituális iskolák, minden olyan tudás a felszínre kerül, mely az emberiséget felvilágosítja valódi szerepéről, melyek a változások után várnak rájuk.
Tudom, sokan nem hisznek majd ennek az írásnak, de ha Anna nincs közöttetek, nem ismeri fel a rátok váró szörnyűségeket és Istenre gyakorolt hatását, bizony nem kerülhettétek volna el azt a világot, melyet Isten évezredekkel ezelőtt kitalált nektek, hogy ő Antikrisztus alakjában jön vissza a Földre Jézus helyett.
Szerencsére és mindannyiunk szerencséjére Anna rá tudta venni, ne valósítsa meg és ne döntse újra romokba az emberiséget, mert a gyógyulása csak és kizárólag a ti felemelkedésetekkel érhető el.
Sokszor és határozottan kérte Istent, ne tegyen olyat, ami az ő végleges romlását, a Világ pusztulását okozhatja. Mert, ha a szeretet végleg megszűnik a Földön, amely bolygó a Mindenség egyensúlyának a helye, akkor a sötétség le fogja pusztítani a fényt. A fény helyett a sötétség energiái kerülnek többségbe és a Világ pusztulása megállíthatatlan lesz.
Anna annyi okossággal érvelt az érdeketekben, hogy Isten végül - bár borzasztó nehezen - hajlott a szavára.
A másik ok az volt, Istennek olyan rosszullétei, öntudatvesztései jelentkeztek asztrál síkon, melyre nem számított, melyre nem volt felkészülve, amelyeket senki sem tudott volna gyógyítani, hiszen a táltosok már régen nem éltek a Földön, és más senki nem tudta volna mi a teendő ilyenkor.
Anna sok spirituális gyógyító módszerrel ismerkedett meg az elmúlt húsz évben, bár merített ezekből, mégis teljesen egyéni módokon fogott hozzá Isten gyógyításához. Olyan csodálatos ösztönös segítséggel, ahogyan az anyák is gyógyítják gyakran beteg gyermeküket, ha nincs lehetőség orvoshoz menni, vagy nincs gyógyító a közelben.

Így kezdett hát a ti Istenetek gyógyulni, változni, és így kezdődött el a Földön valami, amit már évmilliók óta várnak Isten fénylényei a Forrásban és a Mindenségben.
Anna megértette Istennel, ha elveti a Szeretet Törvényét végleg, olyan vonatra ül, mely törvényszerűen vakvágányon fut és a szakadék felé veszi az irányt megállíthatatlanul.

Ámen
2010. 12. 14.