2010. december 29., szerda

10. A földönkívüliek


Anna sokat bosszankodik mostanában azon - miközben már mindenki a Mindenségben a ti érkezéseteket várja az ötödik dimenziós rezgésszintre -, a sötétség képviselői makacsul ragaszkodva hatalmukhoz és székeikhez, mindent elkövetnének, hogy az emberiség felemelkedése ne következzen be. Az ő álmaik azonban már a múlté.
Amikor nemsokára megjelennek azok az űrhajók fölöttetek, akik a Galaktikus Konföderáció legénységét hordozzák, már semmit sem tehetnek. Ha pedig konfliktusba akarnak kerülni velük, úgy járnak, mint az indiánok, akik bár a saját érdekeiket védték joggal, alulmaradtak a harcban az európai emberek hatékonyabb fegyvereitől. Ráadásul ők önös érdekből védik magukat és semmibe veszik az egész emberiség érdekeit, elemi jogait.
„Ki fegyvert fog, fegyver által vész el”, mondja helyesen a földi bölcsesség. Ez lesz a sorsuk. És nem más.

A földönkívüliek két szövetségben léteznek. Egyik a fény szövetsége, a másik a sötétségé. Amikor Isten démonná vált, úgy eltorzult a Világ, hogy évmilliárdokra volt szükség a rend és a szeretet helyreállítására. Ez most Anna nagyszerű teljesítménye alapján megtörtént.
Adam nem akar több háborút, szenvedést sem magának, sem teremtményeiknek, ezért elhatározta a Világbékét, és nem kevesebbet. Aki pedig ezt nem akarja, nem hajlandó a szeretet törvénye szerint élni, bárhol is létezzen a Mindenségben, vagyis az ő fizikai lényében, annak meg vannak számlálva a napjai.
Ennek az elhatározásnak állnak tehát ellent azok, akik azt a hírt hazudják nektek, megtalálták a Földön a földönkívüli élet lehetőségének a bizonyítékát. Még mindig hülyeségeket sulykolnak a tömegekbe, amikor a Galaktikus Konföderáció 200 000 csillagnemzete, csillagligája és csillag konföderációs uniója arra vár, hogy benneteket a Fényszövetségben üdvözöljön.

Anna az elmúlt hónapokban talált rá azokra az információkra, melyek gyökeresen meg fogják változtatni az egész emberiség életét. Még akkor is, ha néhány elvetemült vezető még mindig a hatalomhoz ragaszkodva a szemetekbe szórja hazugságait, bár lehetősége van minden embernek hozzájutni ezekhez a sorsdöntő információkhoz. A fényt visszavetni már számukra lehetetlen, de a sötétek kegyeltjei még mindig nem ismerték fel a vereségük nagyságát, és azt, hogy semmit sem fognak megakadályozni, amit Anna és Isten eltervezett már nagyon-nagyon régen.

Tudnotok kell azt is, a sötétség annunaki vezetése, már régen eltávozott a Földről, és azt is, hogy a illuminátusok csúcsvezetői Anna jóvoltából a Galaktikus Föderáció fogságában vannak. Üzenjük tehát az összes többi kiszolgálónak: a játéknak vége. A függöny legördült számukra.

Ámen
2010. 12. 06.