2010. december 29., szerda

11. A Belső-Föld világai és lényei


Mivel az emberiség alacsony harmadik dimenziós síkra lett süllyesztve, nem tudhatott arról, hogy a Földön nemcsak hegyek és völgyek, tengerek és óceánok vannak, hanem a földi életnek részesei olyan magas rezgésű lények, akik a földi embernél sokkal - de sokkal fejlettebbek, és nemcsak azért maradtak itt, hogy benneteket a távolból intuíciókon keresztül tanítsanak - mint Annát én -, hanem azért, mert ez az ő Anyabolygójuk is. Olyan régen élnek már veletek, hogy nem kívánkoznak máshol élni, nem is akarnak. A ti fejlődéseteket pozitívan befolyásolják, de láthatatlanok maradnak a számotokra, mert olyan nagyfokú volt a barbárság közöttetek, hogy nem lett volna életbiztosítás a számukra, ha lesüllyesztve rezgésszámukat –amire természetesen képesek – megjelennek közöttetek, mert megöltétek volna őket, ahogyan a zsidók tették Jézussal.
Ezek a lények sokkal előbbre járnak a fejlődésben. Nem probléma számukra kivetíteni magukat bárhol a Galaxisotokban vagy más rezgésszintű világokban.
Amikor az ember 5. dimenziós rezgésszintre ér, akkor eléri ugyan az ő szintjüket, de annak csak a legalsóbb fokát. Tehát még sokat kell majd fejlődnötök ahhoz, hogy azon a szinten legyetek, mint ők most, miközben ők sem állhatnak meg a spirituális fejlődésben, tehát mindenkor magukkal fognak húzni benneteket a fejlődés spirálján.
A belső-földiek nemcsak okosabbak mint ti, de olyan képességeik is kifejlődtek, mint Annának, aki rezgésszintjével Teremtővé vált a szó legtisztább és legszentebb értelmében. Erről még sokat fogok nektek beszélni, mert számotokra most ő az a legfejlettebb földi lény, akinek köszönhetitek mindazt, ami itt az elmúlt több mint tíz évben értetek történt.

Amikor Anna a Földemre jött még tudta mi a feladata, de a földi világban lezáródott a tudása és az emlékezete Isteni parancsra, hogy magától ébredjen fel arra a szomorú valóságra, amit már többször ecseteltem nektek.
Anna csak nemrégen értesült a belső-földiek létezéséről, de már kapcsolatot teremtett velük. A főpapjukat kereste meg, hogy megköszönje a ti támogatásotokat, felajánlotta neki az együttműködést. A főpap kimondhatatlanul örült annak, hogy egy emberi lény magától kereste meg, és szoros kapcsolatban maradtak ezután.

A belső-földiek is több fajhoz tartoznak. Az interneten tudtok ezekről részletesen tájékozódni, de Anna kívánságára röviden összefoglalom, milyen fajok léteznek a Homorú Földön, ahogyan ők a saját világukat nevezik.
Vannak a Föld kérgében élő és létező népességek, mint a Shasta hegy alatti régiók, és vannak olyanok is, akik magában a Belső-Földben teremtettek civilizációt maguknak.
Hogyan lehetséges az, hogy ők nem sötétségben élnek? Ennek egyszerű oka, a sötétség csak ott létezik, ahol sötétségben élő lények vannak, ahogyan nektek is este lemegy a Nap és reggel felkel. Az ő világukban egy belső nem forró Nap a fény forrása. A kéregben élők maguk is sugároznak fényt, tehát sem villanyvilágításra, sem más mesterséges fényre nincs szükségük a látáshoz.
Egy bolygó és minden bolygó ilyen, vagyis üreges. Az Őrzőknek, a bolygó legfejlettebb lényeinek ad otthont, hogy azok békében, szeretetben, egyetértésben építhessék ki saját civilizációjukat és ne legyenek kitéve a Galaktikában vándorló sötétek támadásainak.

Amikor Isten elhatározta az emberiség létrehozását - vagy megteremtését, ha úgy jobban tetszik -, akkor egy sötét és egy fénylényekből álló közösséget bízott meg azzal, hogy megteremtsenek benneteket. A lényeg: ti egy állati fokon lévő ős, egy fénylény és egy sötétségben létező lény keverékei vagytok. Mint ilyen: nincs is több a Mindenségben.
Isten hosszú ideig arra használt benneteket, bennetek élje ki minden sötét vágyát, de ahogy mondtam nektek ebbe belebetegedett, eltorzult tőle.
Amikor most Anna a Földre jött, azzal a szent elhatározással lépett a földi közegbe, hogy meg fogja érteni, mi okozza Istenünk bajait, és hogyan tudja, hogyan lehet azokat orvosolni?

A belső-földiek nagyon várták már az érkezését, mert a II. világháború mérhetetlen sok borzalmat teremtett. Minden épeszű lény beleborzadt a sok szenvedés meglátásába. Már nem akarták, hogy egy III. világháború létrejöjjön, mert az nemcsak a felszíni életet pusztította volna el, de rossz hatással lett volna az egész bolygóra.
Ma a földi ember annyi atom és más még rafináltabb fegyver arzenállal rendelkezik, hogy jó esély lett volna az egész bolygó megsemmisülésére. Ezt már a Galaktikában senki sem akarta, de senki sem tudta volna megakadályozni.
A hatalommámor bekerítette néhány diktátor hajlamú egyén gondolatvilágát. A hatalomért mindent feláldoztak volna, még az Anyabolygójuk életét is.
Csak nézzetek magatok körül, hány diktátor rombolja még a népét, hány ostoba és elvetemült katonai vezető vágyik még nagy háborúkra, és az ott megszerezhető kétes értékű dicsőségre. Hogyan tették lapátra az illuminátusok - szinte az egész Földön - a hagyományos társadalmakat, ahol az önellátó gazdálkodás biztosította az emberek számára az értelmes munkát és életet.
Ma tökéletesen ki vagytok szolgáltatva az áruházak kínálatainak. Abban a pillanatban, amikor megfosztanak benneteket az élelemszerzés minden lehetőségétől, éhen pusztultok.

Anna tehát nem kis dolog miatt vitatkozott és harcolt értetek, hanem a létezésetek volt a tét. Már pedig egy újabb Vízözön vagy egy III. világháború vagy az illuminátusok tervei tömeges halálotokat okozták volna.
Azért vannak a háborúk évszázadok óta, hogy totális hatalomra juthassanak, és megteremthessék a Földön az Armageddont, vagyis az Antikrisztus totális hatalmát.
Ők abban reménykednek most is, ez jön el, ezt kell előkészíteniük, és nem értik meg, megváltozott Istenünk terve. Sem háború, sem diktatúra nem lesz többé a Földön. Akit annyira várnak: - az Antikrisztus - már nem fog eljönni. Esze ágában sincs a saját további pusztulását elkövetni.

Amikor az antaresziek és a szíriusziak leszállnak hozzátok, akkor fogtok a legjobban megdöbbenni, mennyire hasonlítanak hozzátok, és milyen boldogok lesztek, hogy végre emberszámba vesz benneteket a hatalom. Mekkora szeretettel és tisztelettel lesznek irántatok, mert nekik soha sem kellett háborúzni, szenvedni, nélkülözni az elmúlt sokszázezer évben. Fejlődhettek és élhettek biztonságban és szeretetben, vagyis Isten egyetlen törvénye szerint.

El kell még mondanom Isten kérésére és utasítására valamit.
Mivel a háttérhatalom gerinctelen vezetői már nincsenek közöttetek, de azok beosztottai még mindig a sötétség programját akarják folytatni, Annán keresztül üzeni nekik: egy hetet kapnak a fegyverek beszolgáltatására és a hatalom átadására. Ha ez nem történik meg, a legnagyobb és legfájdalmasabb büntetésben lesz részük. Nem lesz kegyelem sem nekik, sem a közvetlen családtagjaiknak.

Az elmúlt napokban Annát megpróbálták fekete mágusokkal megöletni. De Anna olyan nevetségessé és szánalmassá tette őket, amire még nem volt példa a fekete mágia történetében. A részleteket majd később.
Előtte megkereste őt a zsidók főrabbija és együttműködést ajánlott, ami persze újabb hazugságnak bizonyult csak. Az ő napjai meg vannak számlálva, de nem akármilyen halál lesz a része.
A zsidóságnak Anna felajánlotta, kapnak egy önálló bolygót, új törvényekkel. De a rabbijuk Annát hülyének nézte, ezért meg fogja kapni Istentől azt, amit kiharcolt magának.
A többiek sem járnak jobban, ha továbbra is megpróbálják Annát likvidálni, mert olyan példás büntetést kapnak ezért, amit kiérdemelnek a Teremtő Istentől.

Aki pedig Isten ellen vét, az kiírtatik a Teremtésből, de nem mindegy, milyen szenvedések által.

Ámen.
2010. 12. 07.