2010. december 29., szerda

16. A Vízözönről


A háttérhatalom már évtizedek óta tudja, a Vízözön bekövetkezik a Földön, ezért saját megmentésük érdekében már mindent elő is készítettek. Amikor a vészjelzés megérkezik az általuk kiválasztott személyekhez, akkor ezek mindent és mindenkit hátrahagyva, gyakran még saját édes gyermekeiket vagy házastársaikat is, a megnevezett helyre utaznak a legsürgősebben és elhagyni szándékoztak a Földet.
A Hold túlsó oldalán, mely csak a műholdak által lenne látható, ötven éve készítik elő az ő megmenekülésüket.
Azok száma, akiket így, az utolsó pillanatban menekítenének ki, tulajdonképpen nem nagy, mert azok az értelmiségiek, akiket majd rabszolgaként kívánnak felhasználni saját céljaik érdekében, már ott vannak és az ő boldogulásukért dolgoznak éjt nappallá téve, csak erre még maguktól nem eszméltek rá.
Ők, vagyis az illuminátusok legfőbb vezetői azért adóztatják a kamatok és más kölcsönök segítségével az egész Föld lakosságát, hogy legyen elegendő pénzük azokra a kutatásokra, amely az ő luxus életüket lehetővé teszi addig, amíg a Földön az Özönvíz tombol. Hogy azután, visszatérve a Földre, megvalósítsák legszebb álmaikat a földi paradicsomról, amely már csak őket szolgálja és nem azt az óriási tömeget, aki most a Földön szerintük feleslegesen él. Legalábbis az ő számukra.
A holdbéli kísérletekhez, nemcsak a ti pénzetek, de a Naprendszereteket már elhagyott szürkék segítsége és tudása is hozzájárult.
Volt egy asszony a Földön, aki beteggé tette ezeket a betolakodókat és ezért ki kellett lépniük a földi szférákból, de táviratilag tovább is segítettek volna, ha Isten meg nem tiltja az ő segítségüket. Mindenesetre a bázisaik működő képesek lettek és most gőzerővel folyik az építkezés azért, hogy nagyjából hárommillió here jól érezze magát és luxus körülmények között vészelhesse át a Vízözönt, amelyben ti valamennyien meghalnátok.

A Vízözön a Földön azt jelenti, megindulnak a régen nem működő vulkánok, kivétel nélkül valamennyi és azután olyan földmozgásokkal folytatódik a változás, amely több ezer méteres hullámokat hoz létre. Ez körbesöpör minden földrészt, azután lesüllyednek azok, amelyek a régi civilizáció legfontosabb központjai voltak, és kiemelkednek majd olyanok, melyek a további létezésetek helyszínei lesznek.

Hogy velük és mindazokkal, akik ebben a titkos és embertelen kísérletben részt vesznek mi fog történni, nem ecsetelem most, majd megtudják azt a kellő időben. De Isten úgy döntött: nem hagyja magára az emberiséget ebben az óriási és a létüket alapjaiban megváltoztató időben, hanem fejlettségüknek megfelelően gondoskodik mindenkiről, hogy az emberiségnek ne kelljen átélnie újra egy Vízözön minden borzalmát.
Tehát valamennyien megmenekültök, de a főkolomposok, akik semmit sem tettek meg értetek - annál inkább saját magukért -, nem maradnak büntetlenül vétkeik miatt.

A Vízözön mindent elpusztít majd, amit az ember alkotott az elmúlt tizenháromezer évben, ahogyan elpusztult Atlantisz, Lemúria, Mú és a legelső Föld is, aminek a nevét nem ismeritek, mert az egy szent szó, és annak kimondása az emberiség számára tiltott lett, hiszen ott történt az első bűnbeesése magának Istennek a Földön.

Amikor a csoportok lassan feljönnek a Belső-Földről, olyan világot találnak majd, melyre legszebb álmukban sem gondoltak, mert Isten visszaadja az emberiségnek azt az elveszett paradicsomot, melyben valójában ő maga esett bűnbe. Amelyért nem Önmagát büntette azután, hanem benneteket földi embereket. Aztán közétek születve számos és számtalan teljes tudatosságú, vagy öntudatlan életeiben megpróbáljon benneteket megváltani - vagy ha éppen ahhoz volt kedve - tovább zülleszteni. Ez azonban egy másik téma lesz.

Olyan mértékű pusztítás, mint a Vízözön, akkor jöhet létre, ha abban az időfázisban Isten mindent kipróbált már, amit előtte eltervezett, vagy a fejlődés zsákutcába futott, mert az emberiség sötétebb része vált uralkodóvá a Földön és ez lehetetlenné tette a további fejlődést, mint most is.
Azok azonban, akik ezért felelősek lesznek, most nem kerülik el a végső megmérettetést és azután a Pokol Tüzét, mert Isten többé nem akar a Földön ilyen óriási veszteséget Önmagának. Hiszen minden ami létezik, valójában belőle, az ő energiájából van, és ez az újabb Vízözön nem lenne más, mint Isten lesüllyedése egy mélyebb szintre, az anyagba.
Ezért döntött úgy, a vétkesek és azok, akik nem a többiek fejlődését segítették elő, azoknak ütött a végső órája. A teljes megsemmisülés felé vették útjukat, a többiek felemelkedése és fejlődése miatt.

Ámen
2010. 12. 10.