2010. december 23., csütörtök

6. Az emberi elme hatalma

Amikor az emberi elme növekedni kezdett, mert az eredeti agytérfogat persze még elég kicsiny volt, az volt a kutatók számára a kérdés, milyen tartalommal töltsék meg azt az agyat, melyet poláris életre, azaz kettős életre terveztek. A kettősség itt annyit jelentett - mint az állatoknak - legyen ösztönélete - és mint a fejlettebb lényeknek, akik teljes tudatossággal léteznek -, legyen bizonyos fokú tudatossága.
Ez a tudatosság azonban nem érheti el a teljes tudatossággal bíró lények szintjét, mert akkor nagyon hamar rájönne arra, miért is teremtették meg őt, és hamar kilépne ebből a számára szomorú valóságból. Gondolták: ha Isten gyógyulása közben mégsem haladna a kívánt mértékben, nem lenne olyan lény a Mindenségben, akin kiélhetné legszörnyűbb vágyait, mert bizony itt erről és nem másról volt szó.

Ezért, amikor az ember e kettős lény megteremtődött, a kutatásban részt vevő tudósoknak gondoskodnia kellett arról is, hogy bár a többség nem fejlődhet gyorsan a teljes tudatosság felé, mégis legyen egy szűk elit mindenkor, akivel a Szellemi Síkok kapcsolatba tudnak kerülni, hogy az embert és benne a Teremtőt gyógyítani lehessen.
Így született meg a sámánok intézménye. Az ember bár elkülönült a Szellemvilágtól, mégis voltak egyedei, akik fel tudták velünk venni a kapcsolatot. Bizonyos mértékig az emberi csoportokat így irányítani lehetett.

Az emberi történelemben persze voltak később olyan periódusok is, amikor földönkívüliek emberként inkarnálódtak,. De ők mindenkor megőrizhették teljes tudatosságukat, és elmúlásuk után, vagy közvetlenül szinte köddé válva visszatérhettek eredeti állomásaikra, vagy valamilyen spirituális esemény közepette lépték át az élet és a lét küszöbét, mint az egyiptomi kultúra elején királyaik. A fáraók korára azonban annyira lezüllött az elit, hogy a legtöbben évezredekre a múmiáik fogságában rekedtek. Még Annának is jutott jó néhány fáraó és fáraó feleség, akiket átsegített, ahogyan ő elmondta nekik: a csillagok közé.

Hogy konkrétan is említsek olyan személyeket, akiket ti, a ti korlátozott történelemi ismereteitekből tudhattok, a következők voltak:

Amikor olvastátok Ehnaton fáraó történetét, találhattatok ott egy Kianak nevezett fáraó feleséget, aki a Klarion nevű bolygóra távozott, amikor megszülte II. Ramszesznek a kívánt első fiú trónörököst. De hiába állítják például Hitlerről, hogy megtalálták a holttestét, a valóságban egy pontosan ugyanolyanra átalakított hasonmást találtak meg helyette. Ugyanis Hitler nem földi ember volt, hanem Isten maga öltött fizikai testet, hogy megbüntesse népét, aki kétezer évvel korábban az ő utasítására megölte a fiát, vagyis Jézust, aki szintén magának Istennek a földi inkarnációja volt. Ha nem így lett volna, ugyan hová tűnhetett Jézus teste, amit oly sokan és oly soká hiába kerestek hívei.
A történetről sok álpletyka és információ kering közöttetek, de bizony az igazság ez, és nem más.

Voltak magának Istennek más földi alakjai is, de most ezeket nem említeném meg, csak majd akkor fogom közölni veletek, ha az emberi történelmet kicsit másképpen tárom elétek.

Amikor Anna a Forrás lakója volt, és még nem váltak el útjai Isten férfias oldalától, maga is részt vett a Teremtésben. De amikor letaszította őt trónjáról férfias énje, már sohasem tudta, amikor a Forrásba visszaköltözött, földi életei után ki is ő valójában, mert Isten lezárta számára az előző létezéséről szóló valamennyi információt.
Ebben az életében viszont magától ébredt erre a valóságra, és sokáig maga is kételkedett ennek igaz voltában, nekünk pedig tilos volt felvilágosítást adni róla. Ezért volt tilos tehát Klarionnak is információkat átadni Annának, mert Isten nem akarta, hogy olyan tudásra tegyen szert, amely sértette volna érdekeit, legalábbis így gondolta akkor a Teremtő.
Anna azonban már megállíthatatlanul haladt a teljes tudás felé magáról. Most Isten nemcsak azt veszi zokon, hogy felfedett róla minden információt, de azt is, hogy régen volt felesége elkezdett beleavatkozni a Föld ügyeibe. Oly módon kezdte el dorgálni férjét ostoba és embereket megalázó, lepusztító természete miatt, hogy kénytelen volt átírni, bizony mondom nektek, átírni az emberiség történetét egy sokkal fényesebb, szebb forgatókönyv alapján.
Anna azt mondta Istennek: - Te vagy az oka annak, hogy az emberek gonosszá váltak, mert a gonoszság, vagyis a szeretet nélküliség benned van. Ez pusztított le, ez vitte félre az emberiség történetét. Ha azt akarod, hogy veled maradjak, változz meg és változtasd meg a földi életet is.
Anna ezeket elmondta, elmondta számos és számtalan alkalommal, mert belátta, a földi élet csak ezen a módon orvosolható. Isten csak úgy gyógyítható meg, ha megszületik benne újra a szeretet teremtményei iránt.
Amikor ezeket mondta, nem akartunk hinni a fülünknek. Soha senki, egyetlen szellemi lénye sem merte Isten tetteit kontroll alá vonni. Anna akkora bátorsággal vállalta fel érdeketekben Istennel a harcot, hogy azt hittük, ebből újabb bajok és csapások következnek rátok. De a Teremtő újra megszerette azt az asszonyt - akit sok tízezer éve földi életre és szenvedésre ítélt -, hogy hajlott a szavára, és az égiek segítségével új forgatókönyvet kezdett készíteni a számotokra, új történelmet a Mindenség számára is.

Bár Isten egészsége sokat változott, sokat javult, mégis vannak rossz periódusai, amikor Annának minden leleményre szüksége van, hogy önkívületi állapotokba került Istenünket visszahozza a tudatosság síkjára.
Ezért segítjük őt már mi is oly módon, ahogyan egyetlen táltost sem segíthetett az égi szféra.
Anna szinte magától vált azzá, amivé sok ezer évvel ezelőtt a táltosok, öreg a fiatalt tanítva azzá vált.
Táltosnak lenni nem azt jelenti, embereket gyógyítani szellemi eszközökkel, hanem azt jelenti, a legspirituálisabb nép és Isten kapcsolatát fenntartani, hogy a társadalom vezető rétege azt tegye a történelemben mindenkor, amit Isten tenni szándékozott, ha nem teljes tudatossággal született a Földre, vagy csak fentről a Forrásból akarta a földi dolgokat irányítani.

Isten kétféle szerepre született le a Földre, mégpedig a két legszélsőségesebbre inkarnálódott néhányszor. Erről nem tisztem beszélni nektek, de ha Anna könyveit, melyet Istennel együtt írtak, figyelmesen elolvassátok majd, felfedezhetitek benne a Teremtő üzenetét erről a dologról.

Ámen
2010. 12. 01.