2010. december 29., szerda

15. Anna éjszakái


Nem arról akarok beszélni nektek, mi történik éjjel Anna és a Teremtő Isten között, mert ez, ahogyan a földi emberek házasságára is érvényes, csak kettőjükre tartozik és senki másra.
Amiről beszélni kívánok nektek az, hogyan szeretné Annát a háttérhatalom esztelen vezetősége likvidálni egy rövid idő óta.

Amikor Anna Istennel elkezdte írni közös könyveiket, a háttérhatalom hamar rálelt ezekre az írásokra, mert ők mindenki gondolatát ellenőrzik már a Földön, csak ti ezt még nem tudjátok. Mindent megtennének, hogy ne is vegyetek róla tudomást.
Aki viszont mindezt tudja, azt bizony folyamatosan ellenőrzik azért, nincsenek-e olyan eretnek gondolatai, melyek az ő végtelennek gondolt hatalmukat veszélyeztetnék.

Először jókat derültek Anna és Isten közös írásain, de aztán elkezdtek aggódni, hátha mégis igaz, Isten beleszeretett egy földi asszonyba és ez meg fogja változtatni az ő terveit velük kapcsolatban.

Az utóbbi időben, amikor kiderült, hogy Isten Anna kívánságára átírta az emberiség jövendőjét, akkor elhatározták, Annát a befolyásuk alá veszik, a hatalmukba kerítik, hogy változtassa meg eredeti elképzeléseit, és ne tegye őket nincstelenné. Hiszen, ha a hatalmukat elvesztik a Földön, akkor le is út, fel is út nekik.
Anna azonban nemcsak nem változtatott elképzelésein, hanem megüzente küldönceikkel, akik többször megfenyegették már őt halálosan, nem változtat semmin, mert az emberiség tömegeinek ez az elemi érdeke.
Nem tudták róla elhinni, Isten királynővé tette őt és hihetetlenül sok koronát kapott már az elmúlt két évtizedben szolgálataiért. Amit a Szellemi Síkok természetesen mindig is tudtak.

Amikor látta a háttérhatalom és a zsidók vallási vezetése, Annát nem lehet megvesztegetni, először a zsidók legfőbb fekete mágusát küldték a nyakára, majd a Föld összes legerősebb feketemágusait szervezték be és vásárolták meg erre a célra. Amikor Anna nevetségessé és szánalmassá tette ezeket a lényeket, akkor fekete mágus csoportokat indítottak meg ellene, hogy elpusztítsák őt.
Anna azonban érzékelte az ő negatív energiáikat és kivetítette magát ezekhez az ártó csoportokhoz. Anna közvetlen megjelenése olyan riadalmat okozott közöttük, hogy hanyatt homlok menekültek, félbehagyva ártó praktikáik befejezését.
Akkor Isten védelmébe vette asszonyát és olyan vérfürdőt rendezett közöttük, melyet azok méltán kiérdemeltek maguknak.

Anna hiába próbálta többször is tisztességes szándékkal rávenni őket, adják át a hatalmat a Galaktikus Konföderáció képviselőinek, azok bár szemében ígérték ezt, a valóságban mindent megtettek Anna likvidálása érdekében.
Így ritkultak meg a fekete mágusok mostanában a Földön, és így végződött a háttérhatalom dicsősége, amely múlandó volt, mint a sötétség eddigi térnyerése is.
A 2012-es események tehát előbb jönnek, mert a rezgésszámotok oly magasra szárnyalt, hogy már semmi sem akadályozhatja meg az emberiség fénybe emelkedését.

Ámen
2010. 12. 09.