2010. december 29., szerda

12. A Világvége


Most arról fogok nektek beszélni, miért mondják az emberek egyes csoportjai: a Világvége jön el.
Aki kicsit is értelmesebb közöttetek, az tudja, a Földetek már haldoklik. Vagyis olyan állapotba hozott engem az emberiség vezető rétege - és nem a tömegek -, hogy ezt a fizikai valóságot nem tudom már és nem is akarom fenntartani, tehát én egy magasabb rezgésszintre fogok lépni, már a következő évben, vagyis 2011-ben.
Amikor ez megtörténik, összeomlik az a valóság vagy világ, amelyen ti most éltek. Az én rezgésszámom minden területen magasabbra lép. Ez a belső-földieket csak annyiban érinti, nem kell többé élelemről gondoskodniuk, hanem meg fogják teremteni ők is az élelmet, ahogyan nektek is meg kell teremteni a jövőben, hogy létezni tudjatok, vagyis: hozzájussatok azokhoz a tiszta energiákhoz, ami a létezésetekhez ezen a rezgésszinten kell majd.
Amikor Anna először teremtett a Forrásban Jézus anyjának - Máriának - rózsákat, ösztönösen tette. Azután olyan profizmusra tett szert asztrál - és más finomabb rezgésszinteken, aminek a vége Adam Kadmon feleségének a megteremtése volt.
Láthatjátok tehát, Anna olyan képességekre tett szert, amire egyetlenegy lény sem a Mindenségben, de ő Isten felesége és ehhez Isten a hozzájárulását adta.

Amikor a Vízözön eljön, ti már nem lesztek a Föld fizikai síkján, mert aki elég fejlett az a Belső-Földbe megy ideiglenesen, aki pedig nem üti meg rezgésszintjével a mértéket, az más bolygókra vándorol, ahol még fejlődnie kell, hogy a többi ember szintjét elérje.
A Mindenségben törvény, egy bolygó faja, vagy népessége csak akkor léphet új szintre, ha az egész elérte azt a legmagasabbat, ami feljogosítja őket a létrán feljebb lépni egy szinttel.

A mostani időkben Isten azért tesz veletek kivételt, mert már látja és belátja, Ő is hibázott veletek kapcsolatban és szeretné, ha valamennyien tovább létezhetnétek. De ehhez az kell, hogy spirituálisan fejlődjetek, mert aki még néhány évszázad múlva sem éri el ezt a szintet - ahol most a többség van -, az bizony a Pokol Intézményében találja magát és megsemmisül.
Így védi a fényt és így védekezik Isten maga is a sötétség ellen. Ha ezt megértettétek, akkor azok, akik nem juthatnak a Belső-Földre, nagyon véssék emlékezetükbe az itt elhangzottakat, mert nem lesz örökké lehetősége minden emberi lénynek létezni, ha el nem éri spirituális fejlődésben a megfelelő szintet.
Aki eléri, csatlakozik az emberiség többségéhez, aki nem, az kiírtatik a Mindenségből.

Mit is jelent a spirituális fejlődés számotokra?
Annyit jelent: megtenni mindent önmagatokért, a környezetetekért. Szeretetben, megértésben és bölcsen élni. Egyszerűen csak ennyi. De aki önző és még mindig mások kárára akar előbbre jutni, vagy kihasználja a többiek szelídségét, az vesztésre fog állni, ha eljön az Utolsó Ítélet Napja.
Vegyétek ezt komolyan, mert Isten szeretete végtelen, de türelme nem.
Aki pedig olyan gonosszá vált, hogy még arra sem érdemes, más bolygón folytassa a létezését, azok a vesztőhelyre kerülnek, vagyis a megsemmisítő Pokolba.

Tudom, sokan megmosolyogják majd Anna ezen írásait, de kérdezzétek meg, mit tapasztalt ő, amikor Isten megmutatta neki a végső pusztulás helyét.

A Mindenségben és a Galaxisotokban is számos hely van, ahova elviszik azokat, akiknek még fejlődnie kell, de már csak a hasonló fejlettségűek közé kerülnek, hogy a fejletlenebbek ne húzzák le az ő rezgésszámukat, és élhessenek békében, szeretetben Isten egyetlen törvénye szerint.

Ámen
2010. 12. 07.