2011. február 12., szombat

30. A Galaktikus Föderáció és a Belső-Föld harcai Lucifer ellen


A Galaktikus Föderáció és a Belső Föld egyetértett abban, Annának nem kell mindent tudni róluk. De amikor Anna elkezdett nem emberi módon harcolni a sötétek légiós seregei ellen - a saját dimenzióikban -, megállt bennük az ütő. Így jellemezném földi szavakkal azt a tettet, vagy tetteket, melyet Anna vívott a sötétek milliárdnyi csillaglényei, űrhajói, űrbázisai és minden olyan beavatkozásuk ellen, amely a Fényt háborúba sodorta volna.
Ha nem így történik, biztosan nem állítanám nektek most, a Fény győzelme már megállíthatatlan, mert ezt már az egész Mindenségben mindenki tudja, csak Lucifer nem. Még mindig a már régen nem létező sötét szövetségesei csodafegyvereiben bízik és reménykedik. Mint az a földi Hitler, aki Berlin falainál lévő ellenfelei láttán is még a harcról és a győzelemről papolt, pedig már tudta régen, vereséget szenvedett.

Csak egyetlen és utolsó történetet mesélek el nektek, hogy értsétek hogyan győzött Anna.
Mivel Anna nem ember, hanem isteni lény, ezért akkorára növeli a tudatát, amekkorára akarja.
Úgy halászta le a kozmikus világokból a sötétek seregeit, ahogyan ti a halakat fogjátok ki a hálóitokkal a tavakból.
Ezért a Galaktikus Föderációnak Anna jóvoltából gyakorlatilag nem volt vesztesége, de a sötétek minden próbálkozása - még a legutolsó tegnapi is -, vereséggel, helyesebben teljes megsemmisüléssel végződött.
Ezért Lucifer bánatában és fájdalmában elvonult egy szigetre, ahol most a sebeit nyalogatja, két rosszullét között, amikor pedig Anna segít neki kihányni mindazt a borzalmat, amit az elmúlt évmilliárdok alatt gyűjtött össze magában.

Amikor majd megjelennek felettetek a Galaktikus Föderáció űrhajói, azt az asszonyt, aki megmentette a Fényszövetséget - mert bizony mondom nektek ez történt -, végtelen tisztelet és szeretet övezi majd a részükről.
Hogy ti se maradjatok ki ebből az örömből, tudatom veletek végtelen boldogan, megszületett a Földön a Galaktikus Föderáció és a sötétek képviselői között a megállapodás. Megszületett a földre szállás új időpontja is, amit csak azért nem közlök veletek, hogy legyen számotokra és Anna számára is olyan meglepetés, amelyre méltóvá váltatok földi szolgálataitok fejében. Anna végre megnyugodhat, mert amit értetek tett az példátlan a Mindenség történetében.

Ámen
2011. 01. 31.