2011. február 12., szombat

29. Változások a Mindenségben


Arról beszéltem már nektek sokat, Anna nem földi lény, hanem a földemre inkarnálódott Isten Anya, aki gonosz, szeretet nélküli és elvetemült férje által került a porba közétek.
Anna más dimenziókban és más bolygókon is létezett. Könyvéről, melyet Luciferrel közösen írtak, szintén tettem említést.
Most szeretnék beszámolni nektek azokról a változásokról, melyek a Mindenség egészét érintették, Anna és Lucifer azaz a Fény és a Sötétség harcai által.

Már úgy volt, a Galaktikus Föderáció leszáll a Földre értetek, de Luciferen erőt vett a szokásos önzése és ezért ezt sem 2010 karácsonyán, sem Szilveszterének éjszakáján, sem 2011. január 7-én nem tehették meg.
Ez volt az az esemény, ami Annát végképp férjétől eltávolította és ultimátumot adott neki. Vagy leszáll a Föderáció legénysége és kimenti az emberiséget, vagy végképp búcsút vehet feleségétől, annak minden szeretetétől és égi családjától is.
Lucifer azonban a mai napig a hatalmat szeretné visszakapni, asszonyostól, családostól. Ezért még mindig ellenáll, pedig rosszullétei megsokszorozódtak, és ami a legnevetségesebb reá nézve, most is felesége segítségével tud kilábalni rosszulléteiből és bajaiból.
Anna azonban kitiltotta őt az ágyából és a közelségéből is, amit ez az ostoba szellem nagyon zokon vett. Még mindig nem hiszi, az emberiség halálával – ami persze a mennybemenetelüket már nem befolyásolja – végleg elveszíthet mindent, mert Anna ezt nyíltan megmondta neki.

Tudom számotokra mindez a mesék birodalmába tartozna, ha nem hat milliárd ember életéről szólna a kettőjük közötti küzdelem.
Anna nemcsak azért harcol értetek, mert pontosan tudja, mit jelentene ez számotokra, hanem ezért az elvetemült Istenért is, aki nem akar felnőni önmagához, hanem úgy viselkedik, mint egy cowboy a western filmekben.

Van még valami, amit el kell mondanom, hogy megértsétek az utolsó idők Szellemi Dimenziós eseményeit.

Anna, vagyis az Istenanya, Lucifer, vagyis a lezüllött Istenatya mögött rejtve létezik, az öntudatra ébredt Istenség androgün alakja - aki őket teremtette -, Önmaga nőies és férfias energiáinak a szétválasztásával. Ő (Ők) a szellemi múltjuk, előzményük.
Amikor ez a kettős természetű Isten megnyilvánult és kettévált energiájában, akkor jött létre az Istenanya és az Apaisten. Az Ő alakjuk lett Anna és Sanat Sananda Lucifer, melyeknek szintén van teremtő, fenntartó és romboló aspektusuk. Sanat teremtő szeretetteljes aspektusa Sananda – földi alakja Jézus volt -, romboló aspektusa pedig Lucifer. Anna ebben a Világévben az energiáit átadta Sanatnak, hogy használja fel a teremtésében, de az egy idő után csak rombolni volt hajlandó.
Az első szakításuk akkor következett be, amikor Sanat egy földi alakjában olyat tett a családja ellen, melyet Anna feleségeként és királynőként már nem tudott tolerálni, ezért Sanat máglyára küldte őt. A családi tragédia azzal zárult, hogy gyermekei is visszatértek a Szellemi Síkokra, ő pedig beleőrült a történtekbe.
Nem akart azonban sem bocsánatot kérni a tettéért, sem jóvátenni azt, hanem olyan züllésnek indult, melynek végeredményét most éli át, rosszullétek, betegség, öntudatvesztés és más nyomorult állapotok alakjában.
Anna eddig mindent megtett érte, hogy kiemelje a saját maga által teremtett káoszból, de úgy tűnik, még mindig nem érti, már régen nem a hatalmáról van szó, hanem a létezéséről.
Az androgün Isten, azaz elődjük férfias énje még nem romlott, nem züllött állapotban létezik - ahol ők vannak nincs idő, csak létezés - ezért nem túl régen Anna már felvette velük a kapcsolatot és segítséget kért, vagy inkább tanácsot Luciferrel kapcsolatban.
Először nem kívántak bekapcsolódni a vitába. De most, hogy Lucifer minden sötét erőt Anna ellen vezényelt hatalma megtartása érdekében, az androgün Isten megelégelte ostoba fiának gátlástalan és szeretet nélküli tevékenységét, ezért megfosztotta őt attól a hatalomtól, amely egykor azt jelentette számára, hogy a fizikai csillaglény férfias alakot öltött. Megszüntetve tehát Adam Kadmon a démon csillaglény alakját, a fizikai sík egy női alakot vett fel, aki nem más, mint Anna Istennői minőségében.
Ezt most nem Anna teremtette meg, hanem akit ő Isteni Atyjának és Anyjának tekint, vagyis az androgün Isten férfias és nőies része együttesen, teremtő gondolatuk által.

Ez a Fény teljes és totális győzelmét jelenti, amit mindenki, aki a Szellemi Dimenziókban létezik, tud.
Tudja tehát a Forrás minden lénye: arkangyalok és angyalok, valamennyi erő, a galaxisok lényei, a Galaktikus Föderáció és a Belső-Föld teremtményei is.
Ezt az örömhírt adom tehát át nektek, akik fölött elmúlt ezzel a Vízözön réme, mert már Lucifer nem rúghat labdába, bármennyire is szeretne.
Ha egy csöpp értelem még maradt benne, akkor pontosan tudja, mit kell tennie. Ha nem, senki sem állhat útjába a teljes megsemmisülésének.
Az androgün Isten Teremtő, ezzel a képességével tud Annának másik társat teremteni, ahogyan Anna is teremtett társat Adam Kadmonnak, de az sem értette meg Anna végtelen szeretetének a jelentőségét.

Amikor majd megjelennek fölöttetek a Galaktikus Föderáció űrhajói, akkor már hinni fogtok nekem, ha most kételkednétek mindabban, amit elmondtam nektek a teljes igazságról: 2011. 01. 25.-e éjszakáján.

Ámen.
2011. 01. 25.