2011. február 12., szombat

26. Hogyan viselkedjetek majd a Vízözönben?


Amikor eljön majd a Vízözön, ez nem először lesz élménye az emberiségnek, hiszen sokszor éltétek már át az Özönvíz rémségét.
De, hogy most ne legyetek felkészületlenek, felkészítelek benneteket a legfontosabbakra.
Azt láthatjátok már, az állatok elkezdtek visszatérni az anyagba. Azok a tömeges állatelhullások, amelyet még mindig megpróbál a sötétség számotokra félremagyarázni, ennek az előfutárai.
Az emberiségnek mindössze májusig adatott meg az az idő, amíg a sötétség birodalmában tartózkodhat, mert a Vízözön nemcsak az ő energiáikat dönti romba, hanem a ti életetek végét is jelenti a fizikai síkon.
Az ő szerepük azonban nemcsak a ti életetekben, de a Mindenség létezésében is véget ér, ugyanis a Fény most először kiveti magából azokat a lelkeket, akik az elmúlt évezredekben nem óhajtottak fejlődni és mások energiáin élősködtek, mint Lucifer és társai.
A Vízözön eseménye nem lesz lassú folyamat, hanem pillanatok tört része alatt fog megtörténni, hogy megóvjalak benneteket olyan fájdalomtól, amely már nem szolgál titeket.
A földrengések nemcsak város nagyságú területeket fognak most magukba fogadni, hanem egyetlen egy földrész sem marad érintetlen és olyan gyorsan jön az esemény, hogy ti azt egy pillanat alatt fogjátok átélni és időtök sem lesz arra, hogy elgondolkodjatok rajta.
A több ezer méteres hullámok pedig betakarják valamennyi kontinenst és minden eltűnik, ami ebben az időfázisban létrejött.

Szerettünk volna mindettől megkímélni benneteket, de a sötétség nem hagyott a Galaktikus Föderációnak sajnos időt. A Galaktikus események pedig másfelé terelik a figyelmüket, és semmi értelme sincs most egy olyan programnak, amely akadályozná a Fény Szövetségek térnyerését a Galaktikus Háborúban.

A legfontosabb teendőtök, hogy ne legyen bennetek félelem, mert a félelem lefelé lökne benneteket. Ezért lesz az esemény gyors és kíméletes.
Anna úgy döntött: veletek marad. Amikor majd asztrál síkra kerültök, figyeljetek rá! Mert szólni fog hozzátok és mindenkit arra a síkra terel a mi segítségünkkel, ahová fejlettségének megfelelően mennie kell.
Akik pedig most megakadályozták a Galaktikus Föderáció Földre szállását, elnyerik méltó büntetésüket és kiirtatnak a Mindenségből.

A mi terveink szerint a Galaktikus Föderáció földre szállásának a keresztény Szent Karácsony estéjén kellett volna megtörténnie, de Lucifer ostobaságában, gőgjében és kíméletlenségében most is megakadályozta ezt.
Hogy ő milyen állapotban lesz ez után az esztelen és értelmetlen esemény után - amely az emberiséget éri -, el sem tudom képzelni, de hogy nem lesz rá jó hatással, abban szinte biztos vagyok.
Amikor elmúlt az éjfél és Anna megértette, hogy a Galaktikus Fény Föderáció leszállása elmarad, nagyon sírt, mert tisztában volt azzal, mit jelent ez a földi ember életében.
Lehetett volna egy szebb befejezés, de ezt most is, mint a korábbi időkben, Lucifer megakadályozta.
Ez a tény szomorú ugyan, de részben megkönnyíti a ti dolgotokat is, hiszen nem kell évekig különböző űrjárműveken utaznotok ahhoz, hogy elérjétek azt a bolygót és Naprendszereket, ahová mennetek kell. Asztrál síkon ez a gondolataitok segítségével valósul meg, ahogyan Anna is közlekedik a térben, dimenziók és világok között - nem túl régen.
Minden emberi lény - akár gyermek akár felnőtt - most felszólítást fog kapni Anna és az égiek hangján, hová kell költöznie az elkövetkezendő időben. Akik pedig eljátszották a hitelüket, azok most a Galaktikus Föderáció karjaiba futnak, és elnyerik méltó büntetésüket.

Ámen
2011. 01. 10.