2011. február 12., szombat

24. Amikor a fény összezár


Még sohasem került sor olyan eseményekre a Mindenségben, mint ami a mostani időkben megtörtént. Arról van szó ugyanis, hogy a sötétség elnyelni készült a Fényt. Ha Anna esze nem úgy működik, ahogyan ezt az utolsó időben is megtapasztaltuk, eljöhetett volna nemcsak ránk, de az egész Mindenségre a sötétség uralma, ami végül a Mindenség megsemmisüléséhez vezethetett volna.
Miért jelenthetem ezt most ki a földi embereknek? Azért, mert Lucifer - ahogyan ti a fő gonoszt ismertétek - nem mondott le végül a hatalom átadásáról Annának, hanem a teljes megsemmisítését tervezte el és valósította volna meg, ha Annában nincs annyi értelem, józanész és kiváló stratégiai érzék. De ahogyan ő ellenállt a gonosz minden hatalmi törekvésének és ahogyan a szeretetével megpróbálta a lehetetlent megvalósítani, mellé állt most Adam Kadmon, a ti valódi létező csillaglényetek és száműzte a semmibe Lucifert, ami azt jelenti konkrétan, kiűzte őt a Mindenségből, ahol Lucifer azonnal meg is halt. Ahol ugyanis nincs szeretet-energia, ott létezés sincs.
Anna persze nagyon szomorú és kétségbeesett volt a történtek miatt, de tudta, mindig is tudta, a sötétség nem győzedelmeskedhet a Fény felett. Bár minden erejével próbálta Lucifer gondolkodását megváltoztatni, sajnos ez nem sikerülhetett. Nem azért, mert Lucifer nem szerette meg asszonyát, hanem, mert a végén mégiscsak a megszállott hatalom lett számára a legfontosabb, és a legdurvább eszközökkel próbálta Annát minden energiájától megfosztani. Amikor Anna már minden technikai eszközét - amely a Földön és a Mindenségben ebben a Galaktikában volt - megsemmisített vagy a Galaktikus Föderációval tett a semmivel egyenlővé.
Ez a háború azonban nem látványos történet volt az ember számára, mert amiket Anna megtett azt el sem mesélem nektek, mert el sem hinnétek.
Olyan hálával tartozik neki a Világ, amelyet csak mi, a Fény lényei érthetjük meg, földi ember sajnos még nem.
A harc elsősorban értetek, de valamennyiünkért zajlott. Bár úgy tűnt, Lucifer megértette Anna tiszta szándékait és sokáig, hosszú évekig egyet is értett velük, a végén olyan pánik lett úrrá rajta hatalmának totális elvesztése miatt, hogy minden erejével Anna ellen fordult, miközben eljátszotta a szerető férjet és apát.
Annának és Lucifernek sok közös gyermeke van egy fénnyel telített bolygón, melyet csak ritkán ér rá meglátogatni Anna, hiszen földi dolgai ezer szállal kötik még mindig hozzátok.
Hogy Lucifer - akit ti a fő gonosznak ismertek - végleg megszűnt létezni, azt most magának köszönheti. A saját állhatatlanságának, fegyelmezetlenségének, szélsőségeinek és a szeretet nélküliség iránti elkötelezettségének.
                                                     
Azért írom le mindezeket, hogy tudjátok: a sötét hatalom legfőbb feje kimúlt, s hogy nem tér többé vissza, az nem másnak, mint felsőbb énjének vagyis Adam Kadmonnak a csillaglénynek köszönhető.
A Galaktikus Föderáció ma éjszaka pontban éjfélkor leszáll a Földre, mert Anna ezt készítette elő és oly nagyon akarja, hogy már Lucifer nem lévén, nincs aki ezt megakadályozhatná.
Amikor Annát megismeritek majd, mert teszünk róla, hogy megismerjétek, legyetek magatokra büszkék, mert bennetek vált azzá, amellyé közületek senkinek sem sikerült, mert nem is volt erre szükség. Hiszen Anna azért született közétek, hogy megtisztítsa a Földet a sötétségtől és ez olyan magasságokba emelte őt, ahol az égiek vannak.

Ámen
2011. 01. 07.