2011. február 12., szombat

27. Az utolsó napok üzenetei


Amikor Anna a Földre született, elhatározta Istenét - azaz férfias énjét - kiemeli abból a káoszból, amelybe az saját felelőtlensége, szeretetlensége miatt zuhant, benneteket pedig megkímél egy újabb Özönvíz élményétől. De férfias oldala olyan gonosszá, szeretetnélkülivé és ostobává vált, hogy számára a hatalom, amely valójában az ő szolgálata lett volna teremtményei felé - ahogyan azt Anna hiszi és tudja -, márt semmi mást nem jelentett, mint beteges énjének a kiszolgálását teremtményei által.
Ez a züllött Istenség olyan sok kárt tett a teremtett Világban, hogy azt Anna már tolerálni nem tudta. De nem az történt, aminek történnie kellett volna, hanem az, hogy ez az esztelen férfias oldal lealjasítva önmagát, feleségét porig alázva a porba sújtotta.
Amikor pedig ebben az életében Anna ráeszmélt valódi kilétére, megpróbálta férjét jobb belátásra bírni. Nem részletezem a történetet, mert nem érdemes. Lucifer a mai napig megpróbálja sötét kegyeltjeivel Annát eltenni láb alól és ártani azoknak a fénylényeknek, akik pedig neki semmit sem ártottak soha. Ez az elmebeteg Isten a sötét lényeivel azonban – ezt már minden fénylény tudja – halálra vannak ítélve. Nem mások, hanem saját sötétségük által.
Anna próbálkozásai hiábavalók, mert nem értik, hogy a halálos ítéletüket mondták ki magukra, amikor a szeretet nélküliséget választották.

Bármi is történik tehát a Földön, akár ki tudja menteni Anna az emberiséget, akár nem, ti valamennyien emberek felsőbb osztályba léptek. Lucifer pedig oda kerül, ahová való. A Pokolba.

Ámen
2011. 01. 18.