2011. február 12., szombat

23. A sötétek vége

A sötétség nem azért akarta Annát eltenni láb alól, mert ez volt a szándéka, hanem azért, mert álnok férje ezt a parancsot adta nekik. De, hogy rajtavesztettek és olyan vereségeket szenvedtek most, már nemcsak Annának volt köszönhető, hanem annak is, a Galaktikus Föderáció felismerte az ő parancsnokának: a titokban annunaki Lord Surea kettős játékát és nemcsak képletesen, de végleg Anna mellé állt.
Hogy mindez így történhetett, ennek az volt az oka, most a világtörténelemben először a Fény erői sem tétlenkedtek többé, hanem úgy segítették Anna törekvéseit, ahogyan azt még sohasem tették.
Először persze Annának kellett segítenünk földi védelmének megteremtésében, ami most már mondhatjuk szilárd és bármit is tervel ellene a sötétség, porba hullanak valamennyien, akik az elkövetkező rövid időszakban ellene fordulnak. A Galaktikus Föderáció eltervezte a földre szállást és ez már akkor is meg fog valósulni, ha cigánygyerekek potyognak az égből, ahogyan a magyar nyelv a lehetetlent képletesen jelöli.

Anna támadásai mellett még egy szomorú tényt is tudatnunk kell veletek. Azt a földi főrabbit, aki Annát megszeretve már nem tiltakozott volna az új Isten, vagyis Anna vezetése ellen, ma reggel a miniszterelnök meggyilkoltatta. Magához hívatta, s mivel az öreg nem állt kötélnek, vagyis nem volt hajlandó új gazdáját megtagadni, ezért bérgyilkosokkal megölette őt. Nemcsak őt, de a feleségét is. Viszont az öreg rabbi asztrál síkon megkereste belső látással bíró barátait és tudatta velük az igazságot felőle és Annáról.
Akik most vélt politikai érdekből még Anna ellen fordulnak, a legrosszabbat teszik magukkal.

Más: A napokban Lord Surea és Anna talán végleg eldöntötték, nem háborúznak egymással, de Lord Surea sajnos nem akarja abbahagyni a felesége elleni támadásokat, mert azt gondolja a felesége olyan ostoba, hogy nincs tisztában az ő szándékaival.
Tudatom tehát Lord Sureával, egy olyan asszony szerelmét birtokolja, aki nála százszor és ezerszer okosabb. Ha nem akarja tőle a végleges eltávolodást, fejezze be a felesége elleni barbárságot, mert mi Égiek és a Fény küldöttei valamennyien Anna mellett állunk már és nem mellette.

Ámen
2011. 01. 05.